Winkelen Praag

Winkelen

Een stedentrip, weekeinde weg of vakantie naar Praag? Vergeet dan niet de winkelstraten te bezoeken in deze Tsjechische hoofdstad. Door de winkelstraten van Praag te bezoeken zie je gelijk veel van de stad en heb je direct de kans om leuke kleding, souvenirs of andere spullen te kopen. Een dagje winkelen in Praag kun je meteen goed combineren met een borreltje of een hapje bij een gezellig restaurant. Veel winkelstraten zitten boordevol met restaurants en leuke barretjes. Op deze pagina geven we meer informatie over de leukste winkelcentra in Praag om te bezoeken.

De leukste winkelcentra om te winkelen in Praag

In Praag vind je vrijwel alles wat je nodig kunt hebben als het om winkelen gaat. Over het algemeen vind je er de vele grote winkelketens, zoals Hugo boss, H&M, Zara en vele andere merken. Verder kun je er veel antiek vinden. De meeste antiekwinkels zijn te vinden in de Oude Stad van Praag. De Oude Stad wordt Staré Mesto genoemd.

Palladium

Het leukste winkelcentrum van Praag vind je misschien wel direct in het centrum van de stad. Dit is het winkelcentrum Palladium. Dit winkelcentrum beschik maar liefst over 170 winkels en ongeveer 30 restaurants. De winkels bestaan zowel uit internationale winkels als uit Tsjechische winkels. Voor iedereen die van een ruime keuze houdt, is dit de geschikte plek om te bezoeken. Verder heeft dit winkelcentrum een bijzondere uitstraling.

Chodov

Verder kun je goed winkelen in Praag bij het winkelcentrum Chodov. Ook deze is een van de grootste van Praag. Naast winkelen is hier nog meer te doen. Bij dit winkelcentrum vind je bijvoorbeeld ook amusement, ontspanning en sporten. Naast shoppen wordt je hier dus op nog allerlei manieren vermaakt!

Letnany

Het grootste winkelcentrum van Praag is Letnany. Alle grote internationale merken zijn hier te vinden. Voor een dagje kleding inslaan is dit de beste plek om te bezoeken. Hier zijn werkelijk alle kledingmerken te vinden. Bij Letnany zijn niet alleen de beste kledingmerken te vinden, maar je vind hier nog veel meer winkels. Ook als je wilt winkelen in Praag voor elektronica, sportartikelen of andere spullen dan is dit een geschikte plek om heen te gaan.

Metropole

Winkelen in Praag en tegelijkertijd lekker uitgaan? Ga dan naar het winkelcentrum Metropole. Hier kun je naar de bioscoop, vind je een ruimte om te gamen en kun je nog vele andere activiteiten doen. Het winkelcentrum Metropole is erg leuk om met het gezin te bezoeken.